Parttime Bijbelschool

Informatie over de Parttime bijbelschool

Het is een gratis parttime bijbelschool van een heel jaar waarin we allemaal verschillende onderwerpen gaan behandelen en gaan kijken wat het woord van God hierover zegt.

Enkele onderwerpen die behandeld gaan worden in de bijbelschool zijn:

  • De Fundamenten
  • De Heilige Geest
  • Geloof
  • Identiteit in Christus
  • Autoriteit in Christus
  • Gebed en vasten
  • Aanbidding
 

We geloven dat je door het Bijbelse onderwijs een sterk fundament krijgt en dat je leven getransformeerd zal worden, waardoor je een krachtige discipel van Jezus Christus wordt. Zo kun je de grote opdracht vervullen die we gekregen hebben en in de roeping wandelen die God voor je heeft.

Op deze bijbelschool gaan we 1 jaar lang de bijbel induiken en leren wat God zegt in zijn woord en hoe wij krachtige discipelen kunnen zijn die de grote opdracht vervullen die Jezus aan ons gegeven heeft.

Dit doen we door onderwijs te geven vanuit het woord van God, praktijkopdrachten te doen om iedereen te activeren en handige tips mee te geven hoe je een stabiele relatie met God kan hebben en een volwassen christen te worden

We hebben 3 pijlers voor de bijbelschool:

  • Leren
  • Groeien
  • Activeren

De bijbelschool zal 1 jaar lang zijn op woensdagavond zijn. (buiten de schoolvakanties)

Start datum: Woensdag 4 September 2024

Inloop:           19:00 uur

Tijden:           19:15 – 21:30 uur

Locatie:         De Magneet, Grote Beer 20 Hoogeveen.

De bijbelschool is gratis! Dit  doen we omdat we zoveel mogelijk impact willen hebben in levens van mensen en iedereen de gelegenheid willen geven deel te kunnen nemen, onafhankelijk van iemands financiële situatie. We hanteren daarom GEEN lesgeld.

Wel halen we 1x per maand een offer op, zodat iedereen kan geven naar zijn/haar financiële vermogen. Daarnaast kun je partner worden van Radicaal voor Jezus en maandelijks zaaien in de bediening om mee te bouwen met Gods Koninkrijk.

Dit kan je doen door op deze link te drukken.

Informatieavond Woensdag 26 Juni 2024

Parttime Bijbelschool Jaar 1

Leren, Groeien, Activeren

Bijbels onderwijs

Waardoor je gemotiveerd wordt om de bijbel verder te bestuderen en zodat God de basis wordt van je dagelijks leven en geen toevoeging.

Identiteit

Zodat je een sterk geworteld en gefundeerd geloofsleven krijgt en weet wie je bent in Christus.

Autoriteit

Dat we bewust worden van de kracht die in ons is door de Heilige Geest.

Docenten parttime bijbelschool

Mark Boer

Als oprichter van Radicaal voor Jezus heeft Mark het verlangen om christenen te trainen met het Woord van God. Het Woord van God is de waarheid, en als we leren de principes van het Koninkrijk van God toe te passen in ons eigen leven, zal dit ons leven compleet transformeren.

Gastdocenten

Tijdens de parttime bijbelschool zullen er verschillende gastdocenten zijn die specifieke onderwerpen behandelen. Dit zorgt voor leuke afwisseling en biedt de deelnemers de mogelijkheid om te leren van diverse perspectieven en expertise. Elke docent brengt zijn eigen unieke inzichten en ervaringen mee, wat bijdraagt aan een rijkere en meer veelzijdige leerervaring. Bovendien kunnen de deelnemers hierdoor hun kennis verdiepen en zich verder ontwikkelen op verschillende gebieden van hun geloofsleven.