Getuigen is profeteren

Deel jouw getuigenis met ons

Wat geweldig dat je je getuigenis met ons wilt delen. Het is krachtig om te delen wat God in jouw leven heeft gedaan met anderen. Dit bemoedigt niet alleen ons, maar het kan ook zijn dat andere mensen door jouw getuigenis een ontmoeting krijgen met Jezus en hetzelfde wonder of dezelfde doorbraak meemaken.

De Bijbel zegt in Openbaring 19:10: "... Het getuigenis van Jezus is namelijk de geest van de profetie." Dus zodra wij gaan getuigen over Jezus of wat Jezus heeft gedaan, zet dit een geest van profetie vrij. Dit betekent dat als Jezus het voor jou heeft gedaan, Hij het ook voor een ander wil doen.

Je getuigenis heeft de kracht om harten te raken en levens te veranderen. Wanneer wij horen over de wonderen en doorbraken die God in het leven van anderen heeft bewerkt, wordt ons geloof versterkt en krijgen we nieuwe hoop. Misschien zit je momenteel in een situatie waarin je een wonder nodig hebt, of ken je iemand die door een moeilijke tijd gaat. Het horen van jouw verhaal kan net dat beetje moed geven dat iemand nodig heeft om door te zetten en te blijven geloven in Gods trouw en goedheid.

Elke getuigenis, groot of klein, is van waarde. Het kan gaan om een genezing, een financiële doorbraak, een herstelde relatie, of simpelweg een ervaring van Gods aanwezigheid in een moeilijke tijd. Wat je ook hebt meegemaakt, het delen ervan kan anderen helpen om de liefde en kracht van Jezus te ervaren. Soms denken we dat onze verhalen niet bijzonder genoeg zijn om te delen, maar vergeet niet dat God door ieder van ons werkt op unieke manieren. Wat voor jou misschien klein lijkt, kan voor een ander een groot verschil maken.

Denk aan de mensen in je omgeving die op zoek zijn naar hoop en richting. Jouw verhaal kan het antwoord zijn op hun gebeden. Het kan hen laten zien dat God actief is in onze levens en dat Hij om ons geeft. In een wereld vol uitdagingen en onzekerheden, zijn getuigenissen zoals de jouwe lichtpuntjes die anderen helpen om de weg naar Jezus te vinden.

Deel je getuigenis door onderstaand formulier in te vullen en beschrijf zo duidelijk mogelijk wat Jezus in jouw leven heeft gedaan. We kijken ernaar uit om te lezen hoe God in jouw leven aan het werk is geweest en geloven dat jouw verhaal vele anderen zal bemoedigen en inspireren.

Alvast bedankt voor het delen en mogen Gods zegeningen overvloedig op jou rusten terwijl je jouw ervaringen met ons en anderen deelt.